Disclaimer & Copyright

Disclaimer

www.orangemill.nl is een website van Orange Mill BV.

Orange Mill doet er alles aan om deze website goed te laten functioneren. Ook spant Orange Mill zich in voor een zo correct en actueel mogelijke weergave van de informatie op deze website. De website geeft omwille van de leesbaarheid informatie in grote lijnen weer. Orange Mill behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden op de website voorkomen of mocht informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Orange Mill geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Copyright

Copyright © Orange Mill BV. Het genoemde merk, de geregistreerde merknaam en de gebruikte afbeeldingen zijn eigendom van Orange Mill BV. Het woord- en beeldmerk Orange Mill -the pension company-® is geregistreerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom te Den Haag onder registratienummer 0914138 en is eigendom van Orange Mill BV.

Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Orange Mill worden verveelvoudigd, bewerkt, verspreid en/of openbaar worden gemaakt in welke vorm of wijze dan ook.

Click to Hide Advanced Floating Content

Maak een afspraak

Spaar voor je toekomst, leef nu